3.10.2014

Mostly words - enimmäkseen sanoja

One day I was searching some new interesting card challenges on the web, and I got lost to this site: Less is More - a clean and simple challenge blog. The purpose of this challenge is to "make clean and simple cards with  minimal elements, areas of white space and few or no embellishments".

This sounds good, because actually I don´t like doing cards with so many decorations and elements.
I prefer simple style in cardmaking. Usually the "message" of the card is more effective that way.

Mostly words is the topic this week. And this is the card I made for this challenge: Hope, Dream, Believe. These are encouraging words to any of us for today. Have a nice weekend!


ja sama suomeksi: Yhtenä päivänä etsin netistä uusia, mielenkiintoisia korttihaasteita, ja eksyin näille sivuille:  Less is More - a clean and simple challenge blog. Tämän haasteen tarkoituksena on tehdä selkeitä ja yksinkertaisia kortteja, joissa on vähän elementtejä, tyhjää tilaa ja vähän tai ei ollenkaan koristeita.

Kuulostaa hyvältä. sillä en oikeastaan tykkääkään tehdä kortteja, missä on paljon elementtejä ja koristeita. Kortinteossa tykkään yksinkertaisesta tyylistä. Yleensä se kortin "sanoma" on paljon tehokkaampikin niin.

Mostly words eli enimmäkseen sanoja on aiheena tällä viikolla. Ja tässä kortti, minkä tein tähän haasteeseen. Hope, Dream, Believe. Rohkaisevia sanoja kenelle tahansa meistä tälle päivälle. Mukavaa viikonloppua!


4 kommenttia:

 1. Lovely card Kirsi !!

  VastaaPoista
 2. Beautiful stamping and a perfect sentiment
  Thanks so much for sharing and taking part.
  Sarah xx
  Less is More

  VastaaPoista
 3. I'm sorry I'm so late with this visit, this is really pretty!
  Thanks so much
  Chrissie
  "Less is More"

  VastaaPoista
 4. Thank you for your kind comments!

  VastaaPoista