26.2.2014

Muutama hääkortti....

Tulipa askarreltua muutama hääkortti. Tuo kolmas on niin erityylinen kuin ensimmäiset, mutta on piristävää itselle yrittää tehdä erityylisiä kortteja samasta aiheesta. Aurinkoista loppuviikkoa lomalaisille ja muillekin!

(valitan huonoa kuvien laatua, mutta tällä kameralla saa tälläsiä kuvia, parempaa kameraa toivoessa...)

Joskus pitää asiat vääntää rautalangasta, että tulee ymmärretyksi.  ;) Tuo love-teksti ja sydän on väännelty alumiinilangasta, joka tarttui mukaan tiimarin loppuhulinoista, kiinnitys  korttiin onnistui erikeeperillä. Love-kortin hopeaverkko ostettu kangaskaupasta (Heinolan Kodin Asuste), tällaistakin "kangasta" on siis myynnissä...

21.2.2014

Karkkivärit

Askarteluhaasteisiin osallistuminen on hauskaa! Viime aikoina tosin se on jäänyt vähän vähemmälle, kunnes netissä surffailessa osuin Amalian sivuille ja innostuin aiheesta. Amalian blogissa on nimittäin meneillään Karkkivärit-haaste, johon osallistun näillä "namuilla":


Mukavaa viikonlopppua sinulle!19.2.2014

Uusia sydämiä:

Löysin aivan ihanaa kangasta, jossa on harmaalla pohjalla valkoista kaunokirjoitusta.
Ja mihinkäs muuhun se olisi sopivampaa kuin sisustussydämiin!
Ja koristeena tietty pitsiä, virkattu kukka ja nappi!

14.2.2014

Jäistä tunnelmaa Heinolan Rantapuistossa - Hyvää Ystävänpäivää!


Heinolan Rantapuistossa avattiin eilen Jääfestivaalit. Voisiko miljöö hienompi olla jäisille taideteoksille!


Suomen joukkueen vielä keskeneräinen teos, Hyvä Suomi!

 Elämyspuodillakin on siellä pikkuruinen myyntikoju, myynnissä mm. perinteisiä sukkia ja lapasia, myös tölkkidesignia ja takorautaisia tuotteita. Tervemenoa shoppailemaan!

13.2.2014

Virkattuja korviksia - itselle ja ystävälle!

Virkkuukoukku on melkein kasvanut käteen kiinni, sen verran monta korvisparia olen tässä alkuvuonna virkannut.Yhteen kyytiin ei kyllä pysty montaa tekemään, rupeaa tuntumaan ranteessa...mutta pikkuhiljaa... aina pari kerrallaan.
Materiaalina on ohut puuvillalanka, osa merseroitua puuvillaa, minkä olen todennut parhaaksi langaksi tähän tarkoitukseen. Suurin osa on Novitan, jonka valikoimasta löytyy juurikin hyviä virkkauslankoja.
Virkattu pyörylä on käsitelty kovetusaineella, jotta se ei kupruile eikä vääntyile. Ja nämä on niin kevyet korvassa, että melkein unohtaa, että on laittanut korvikset! Koukku on hopeoitu.

Nämä korvikset vein alkuviikosta Heinolan Kyläpirtille, pakkasin ne sellofaaniin, etteivät likaannu.
Vien telineeseen ensi viikolla muutaman mallin, joita voi sitten hypistellä... 
Korviksille löytyy myös tapetista taiteltu lahjakuori. Ystävänpäivä lähestyy...
(apua, sehän on siis jo huomenna!)


Heipparallaa taas pitkästä aikaa!


Pienen bloggaustauon jälkeen on taas hyvä jatkaa. Uusi vuosi toi tullessaan muutoksia, ja nyt vain mennään eteenpäin! Olen nykyään sivutoiminen käsityöläinen noin niinkuin ihan virallisestikin. KP.design sai alkunsa tässä alkuvuodesta, ja tämä blogi onkin nyt samalla "showroom" tuotteilleni. Käsityötuotteitani on edelleen myynnissä Heinolan Kyläpirtillä ja Elämyspuodissa. Ja jos kiinnostut blogini kautta jostain tuotteesta, sähköpostilla voit kysellä lisätietoja.

 Tein vähän muutoksia tämän blogin ulkoasuunkin, pientä raikastusta täytyy aina olla ;) Muutamia lisäyksiä on vielä tulossa. Ja uusia kuvia...

Kaikenlaista olen taas ideoinut ja värkkäillytkin, mm. virkattuja korviksia...kuten kuvasta näkyy.
Tuo vihreä tuo niin kevään mieleen, ja kohtahan se on jo ovella ;) (jes!)

Ai niin, tämä päivä tuo ihan muistot mieleen...Oikein hauskaa penkkaripäivää ABIT! (onneksi ei ole pakkasta, siellä kuormurin lavalla nimittäin on k-y-l-m-ä...)

5.2.2014

Maukasta Runeberginpäivää!

Tällä ohjeella olen monesti leiponut tämän päivän erikoisherkkua, Runebergin torttuja, Nam!

(tosin kaurakeksien tilalla olen käyttänyt digestive-keksejä, yhtä hyviä molemmat)