30.6.2017

Metallivaha-ostoksille!

Ihanaa, kun Art Alchemy-vahoja saa nyt myös Heidin Korttipajasta! Ei tarvii tilata ulkomailta.
Vähän mietitytti, mitä sävyjä tilaisin, mutta ostin muutaman erilaisen, millä varmasti on käyttöä.
Kokeilin niitä tähän mixed media-tauluun, missä on pohjavärinä vain mustaa. Mustasta taustasta metallisävyt nousevat hienosti esiin. Käytin tähän Metallique Wax sävyjä: Bronze Age ja White Gold sekä ripauksen Antique Brilliance Wax-sävyä Mystic Turquoise.


Vahat levittyvät hienosti sormenpäällä tai esim.superlonin palalla. Sävyjä voi myös levittää päällekkäin. Ja mikä parasta, vaha on kuivuttuaan veden- ja kosketuksenkestävää.
Vaha tuoksuu miedosti myös kuivuttuaan, joten tuoksuyliherkän on tämä huomioitava.
Tuoksu on kyllä enemmänkin miellyttävä, ei pahanhajuinen.


Muotoilin sydämen ilmakuivuvasta massasta ja painelin päälle tekstiä leimasimella ennen kuivumista. Kuivumisen jälkeen sydän ja koristeet on liimattu paikalleen 
ja koko komeus maalattu mustalla akryylimaalilla. 

Koristeena muovikuplia (art pebbles), simpukoita, helmiä ja korunosia ym.4 kommenttia:

 1. Miuku6/7/17

  Ihania töitä sinulla. Niissä on mielenkiintoisia yksityiskohtia ja etenkin taustat ovat jääneet mieleen. Kiitos inspiraatioista (monikossa :))!
  Huomasin ikäväkseni nuo vahojen tuoksun. Olin niin iloinen kuullessani vahoista, mutta en pysty niitä käyttämään. Muutkin Finnabairin tuotteet tuoksuvat niin paljon, että pitää jättää hankkimatta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Miuku, kiva että olen voinut sinua inspiroida ;) Sehän tässä hommassa on parasta, saan itse ideoita muilta ja jaan omiani eteenpäin. Mukava kun olet mukana seuraamassa!

   Poista
 2. Upea kokonaisuus ja miten ihana loppu tulos!

  VastaaPoista